Over Zotte

Restaurant Zotte is een sfeervol a la carte restaurant in het hart van Hillegersberg (Rotterdam) met een uitgebreide wijnkaart.

Elke woensdag en donderdag eet u voor slechts € 37,50 per persoon een heerlijk ‘Lobster Day’ menu. Reserveer nu via het formulier onder de site een tafel!

Recensies
Bent u benieuwd hoe anderen over Restaurant Zotte? Hieronder vindt u een samenvatting van alle recencies over Restaurant Zotte op iens.nl:

Eén en al verrassing bij deze rising star: ‘een wat gedimd stijlvol restaurant’ waar ‘het tafellinnen, het bestek, de glazen en de verlichting volledig verzorgd zijn’. Overtuigend zijn ‘de kunstige gerechten met niet alledaagse ingrediënten’ en de ‘vakkundige en bevlogen Rotterdamse bediening’. Die met ‘een perfect wijnadvies’ alles wel ‘aan de prijs’ houdt. Maar… dat maakt het ontkurken van ‘een rijpe Grande Dame’ in een ‘gestyled, trendy entourage’ ook ‘een ware traktatie’.

U kunt alle recensies lezen op iens.nl

In april 2017 kreeg Restaurant Zotte op iens.nl de volgende cijfers:
 
 
Eten: 8.4 Service: 8.6 Decor: 8.1

 

Tevens is Zotte uitgeroepen tot Iens Topper voor 2016, met een schitterende 1e plaats in Hillegerberg / Schiebroek, een 22e plek in Rotterdam en 245e plek in Nederland.

Wijnkaart

Restaurant Zotte heeft een zeer uitgebreide wijnkaart en voor elk gerecht een bijpassende wijn. Vraag naar onze wijnkaart of boek een wijnarrangement bij uw diner! Ook kunt u een top selectie van onze wijnkaart bestellen in onze webshop en zo thuis genieten van onze heerlijke wijnen.