Over Zotte

Restaurant Zotte is een sfeervol a la carte restaurant in het hart van Hillegersberg (Rotterdam) met een uitgebreide wijnkaart.

Recensies
Bent u benieuwd hoe anderen over Restaurant Zotte? Hieronder vindt u een samenvatting van alle recencies over Restaurant Zotte op iens.nl:

Ontsnap aan de drukte van het Rotterdamse centrum. Zotte is gevestigd aan de statige Rotterdamse Straatweg, de lange laan die leidt naar de sfeervolle wijk Hillegersberg. Hier kun je heerlijke à la carte gerechten bestellen en een blik werpen op de uitgebreide wijnkaart. Maak je klaar voor een sfeervol avondje uit!

U kunt alle recensies lezen op iens.nl

In februari 2018 kreeg Restaurant Zotte op iens.nl de volgende cijfers:
 
 
Eten: 8.8 Service: 9.0 Decor: 8.6

 

Tevens is Zotte uitgeroepen tot Iens Topper voor 2016, met een schitterende 1e plaats in Hillegerberg / Schiebroek, een 22e plek in Rotterdam en 245e plek in Nederland.

Wijnkaart

Restaurant Zotte heeft een zeer uitgebreide wijnkaart en voor elk gerecht een bijpassende wijn. Vraag naar onze wijnkaart of boek een wijnarrangement bij uw diner! Ook kunt u een top selectie van onze wijnkaart bestellen in onze webshop en zo thuis genieten van onze heerlijke wijnen.