Stel zelf samen: 3 gangen voor €37,50 | 4 gangen voor €45
Voorgerechten
Taartje van filodeeg, runderpastrami, tijm-mayonaise, salade
Vitello Tonato, rosé kalfsmuis, tonijnmayo, croutons, rucola
Tartaar van tonijn, avocado salade, sesam kletskop, kikkoman
Rillette van heek, bruschetta met tomaat, uiensalsa
Sushi krab-avocado, krabsalade, wakame, wasabi crumble
–
Tussengerechten
Terrine van eendenlever, Brioche, pruimencompote
Loempia Peking eend, kroepoek, hoisinsaus
Gebakken Coquille met buikspek, serrano chips, zoete aardappel
Gebakken schelvis, aardappelkaantjes, soja-appelstroop,
Rozemarijn broodje gevuld met honey chicken, zoet-zuur, ui
–
Hoofdgerechten
Catch of the day (verse vis van de Chef)
Scholfilet, saffraan mousseline, basilicum hollandaise
Sucade Steak, gegrilde roseval, wortel, knoflook jus,
Eendenborst, oosterse noedels, paksoi, teriyaki saus
Varkenshaas, pulled pork, creme knolselderij, specerijen jus
–
Desserts
Crème brûlée van bitterkoekjes, creme vanille, malaga roomijs
Witte chocolade pistache lavacake, ganache, oreo roomijs
Zotte Sorbet, 3 soorten sorbetijs, vers fruit, chocolade crumble
Tarte Tatin van peer, karamel, chocolade kletskop, noten praline ijs
Internationaal kaasassortiment | +€7,50
Vegetarische Voorgerechten
Taartje van filodeeg gevuld met paddenstoelen, truffelmayo, salade
Gegrilde aubergine, geitenkaas, walnoten, gepofte tomaten, kletskop
–
Vegetarische Tussengerechten
Vegetarische loempia gevuld met glasmie, prei, wortel, chilisaus
Bladerdeeg gevuld met feta kaas en spinazie, olijven, tomatensalsa
–
Hoofdgerechten
Zoete aardappel mousseline, gefrituurde groente in panko, hollandaise
Geroosterde paprika gevuld met cous cous, saffraan saus, wasabi crumble
–
Desserts
Crème brûlée van bitterkoekjes, creme vanille, malaga roomijs
Witte chocolade pistache lavacake, ganache, oreo roomijs
Zotte Sorbet, 3 soorten sorbetijs, vers fruit, chocolade crumble
Tarte Tatin van peer, karamel, chocolade kletskop, noten praline ijs
Internationaal kaasassortiment | +€7,5
Black Angus Menu | €45,- per persoon
Voorgerechten
Carpaccio, truffelmayo, ui, spek, kaas, bieslook
Steak Tartare, piccalilly, toast, gepocheerd ei
Hoofdgerechten
Bavette, snijboon, uiencompote, jus van sjalot of peper
Tournedos, spitskool, uiencompote, jus van sjalot of peper
Tournedos Rossini (225 gram), paddenstoelen, jus van rode port | +€10
Desserts
Crème brûlée van bitterkoekjes, creme vanille, malaga roomijs
Witte chocolade pistache lavacake, ganache, oreo roomijs
Zotte Sorbet, 3 soorten sorbetijs, vers fruit, chocolade crumble
Tarte Tatin van peer, karamel, chocolade kletskop, noten praline ijs
Internationaal kaasassortiment | +€7,5
Voorgerechten
Garnalen in panko, aioli, zoet-zuur salade
Vitello Tonato, rosé kalfsmuis, tonijnmayo, croutons, rucola
Tartaar van tonijn, avocado salade, sesam kletskop
Vegetarische loempia’s, glasmie, wortel, prei met chilisaus
Carpaccio van Black Angus, truffelmayo, bieslook, kaas | +€7,50
Steak Tartare van Black Angus, gepocheerd ei, piccalilly | +€7,50
–
Hoofdgerechten
Cheesy tosti met spicy tomaten chutney
Loempia Peking eend, kroepoek, hoisinsaus
Bospaddenstoelen risotto vega, morbier kaas
Varkenshaas, pulled pork, creme knolselderij, specerijen jus
Scholfilet, saffraan mousseline, basilicum hollandaise
–
Desserts
Crème brûlée van bitterkoekjes, creme vanille, malaga roomijs
Witte chocolade pistache lavacake, ganache, oreo roomijs
Zotte Sorbet, 3 soorten sorbetijs, vers fruit, chocolade crumble
Tarte Tatin van peer, karamel, chocolade kletskop, noten praline ijs
Internationaal kaasassortiment | +€7,50